Twintigerstwijfels & dertigersdilemma's

De belangrijkste loopbaan- en levensvragen van millennials

EAN:  9789044639902
Publicatiedatum:   04-03-2019
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  126 mm
Breedte:  201 mm
Dikte:  26 mm
Gewicht:  351 gr
Aantal bladzijden:  280

 Beschikbaar

  Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

  Gratis geleverd vanaf € 20,00

Nienke Wijnants (1974) is psycholoog en loopbaanadviseur. Ze werd bekend met Het dertigersdilemma, haar veelgeprezen bestseller over de loopbaan- en levensvragen van jonge hogeropgeleiden. Ze schrijft columns en geeft in binnen- en buitenland lezingen en workshops voor en over millennials.

Geheel herziene editie van de bestseller Het dertigersdilemma

Vanaf midden twintig lijkt het wel permanent spitsuur in je hoofd. Belangrijke keuzes moeten worden gemaakt. Verder studeren, carrière maken, voor jezelf beginnen, of toch eerst die wereldreis? Samenwonen, trouwen, kinderen, of toch (nog even) niet? Ogenschijnlijk heb je het allemaal best goed voor elkaar. En toch knaagt er iets. Is dit het nu, waar doe ik het allemaal voor, zit ik wel op het juiste spoor, wat wil ik nu eigenlijk écht?

In Twintigerstwijfels en dertigersdilemma’s verklaart psycholoog Nienke Wijnants de keuzestress, de sociale vergelijking en de zingevingsvragen die plotseling de kop op steken en geeft ze bruikbare tips om hiermee om te gaan. Maar bovenal inspireert Wijnants om juist in deze uitdagende levensfase weerstand te bieden aan sociale druk, om bewuster keuzes te maken en vanuit eigen overtuiging het leven te leiden dat bij jou past.

Over het Dertigersdilemma ‘Wijnants schrijft zeer toegankelijk, beschrijft herkenbare dilemma’s en geeft bruikbare tips en adviezen. Het boek is niet alleen geschikt voor de twijfelende dertiger, maar ook voor de werkgever of leidinggevende van deze generatie. Of eigenlijk voor iedereen die moeite heeft met keuzes maken.’ Het Financieele Dagblad ‘Het dertigersdilemma is een portret van een generatie en leest als een bijbel voor dubbende dertigers. Alle grote keuzevraagstukken komen er in aan bod, met daadwerkelijk praktische tips.’ Intermediair

  EAN: 9789044639902
  Auteur: 
  Uitgever: Prometheus, Uitgeverij
  Publicatiedatum:   04-03-2019
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 126 mm
  Breedte: 201 mm
  Dikte: 26 mm
  Gewicht: 351 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 280